неділя, 21 лютого 2016 р.

№465 Про затвердження Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді

УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ




НАКАЗ
від  26.10.2015 р.              м. Івано-Франківськ                                № 465

  
Про затвердження
Заходів щодо реалізації
Концепції національно-патріотичного
виховання дітей і молоді

         На виконання Указу Президента України від 12.06.2015 р. № 334/2015 “Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді”, наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015р.
№ 641 “Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах” та з метою
посилення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді

НАКАЗУЮ:

1.                     Затвердити Заходи щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді в закладах освіти Івано-Франківської області, що додаються.
2.                     Начальнику відділу позашкільної освіти та роботи з інтернатними закладами  Опалко І.М. забезпечити оприлюднення заходів на офіційному веб-сайті департаменту освіти і науки облдержадміністрації.
3.                     Керівникам місцевих органів управління освітою, вищих, професійно-технічних та навчальних закладів обласного підпорядкування забезпечити умови щодо реалізації Заходів Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді в закладах освіти Івано-Франківської області.
4.                     Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.



Директор департаменту                            Віктор Кімакович                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар